تخم شربتی در واقع دانه‌های گیاه ریحان است. لعاب این دانه‌ها پس از جذب آب به صورت ژله‌ای درمی‌آید که می‌تواند برای رفع عطش مورد استفاده قرار گیرد.

به گزارش تکنولوژی و فناوری آی اپس، تخم شربتی به عنوان بذر گیاه ریحان با نام علمی Ocimum basilicum حاوی یکسری ترکیبات پلی فنولی و آنتی اکسیدانی مانند آنتوسیانین‌ها و بتاسیسترول است. همچنین طبق برخی تحقیقات، پیشگیری از دیابت نوع دو، سرطان و خاصیت ضدباکتریایی برای این گیاه گزارش شده است.

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی، در مورد شایعه وجود مقادیر زیاد کلسیم, آهن, ویتامین c و اسیدهای چرب غیراشباع لازم است بدانید که تخم شربتی برخلاف متن شایعه نوشته شده، حاوی ۶ میلی‌گرم کلسیم (یک پنجاهم کلسیم موجود در شیر) 0.109 میلی‌گرم آهن (یک بیست و چهارم آهن موجود در اسفناج) است. همچنین مقدار ویتامین C و امگا 3 موجود در تخم شربتی و یا همان بذر گیاه ریحان، تقریبا صفر است.

 

انتهای پیام

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *